Remix nude voor Radiohead

Vorig jaar bracht Radiohead buiten de traditionele platenmaatschappijen zijn nieuwe cd gewoon zelf uit. Via de Radiohead-site kon je de nieuwe track downloaden en het mooie was dat je zelf mocht kiezen hoeveel geld je er voor over had. Ook gratis behoorde tot de mogelijkheden. Uiteindelijk leverde het de band miljoenen op en had de platenmaatschappij het nakijken.

Nu komt Radiohead met de volgende online actie. Op www.radioheadremix.com bieden ze hun nieuwste single in hapklare brokken aan voor het maken van een remix. Geuploade remixes kunnen ook direct aan je Facebook-account gekoppeld worden. Tof.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: