Major League weer van start

Afgelopen nacht was het opening night en vandaag barst het nieuwe seizoen Major League Baseball weer goed los met 14 wedstrijden op het programma. Dat wordt weer meerdere keren per dag MLB.com en Sportsline.com checken en ruim 180 wedstrijden lang mijn favoriete Yankees volgen. Winnen zij voor de 27e keer dit jaar? Of gaan de Red Sox op herhaling?

Op MLB.com dit jaar geen grote vernieuwingen. Wel weer veel video’s op basis van MS Silverlight. Wel is de Gameday verbeterd en uitgebreid. Bij gebrek aan live-uitzendingen een mooie tool om de voortgang in de wedstrijden real live toch te kunnen volgen. Dit jaar in de Gameday meer aandacht voor de highlights en ook de vooruitblik is uitgebreid. Ik kan niet wachten.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: