Wat is er geworden van Kangarooster en Sharkplaza?

kangarooster.jpgIn de conservatieve branche van de online recruitment wordt de koek verdeeld door een aantal grote jongens, Monsterboard.nl en NationaleVacaturebank.nl, een enkele niche, intermediair.nl. Daarnaast zijn er ook een heleboel kleinere sites die een graantje mee willen pikken uit de goed gevulde ruif van recruitment-budgetten bij Nederlandse werkgevers. Elk jaar komen er ook weer een aantal sites bij. Vaak roepen zij het anders te gaan doen dan de anderen en uiteraard succesvoller te worden.

In 2007 waren het onder andere lanceringen van Kangarooster.nl en Sharkplaza.nl. Beide sites riepen om het hardst dat vernieuwing hardnodig was. Wat is er nu, zo goed als een jaar later over van deze ambitieuze woorden? Helaas niet veel is de korte conclusie. Sharkplaza lijkt helemaal niet meer te bestaan. De url verwijst door naar de site van een webbouwer. Kangarooster is nog wel online, althans gedeeltelijk. Enkele onderdelen zijn zo te zien al maanden niet meer bijgewerkt. Het aantal vacatures is treurig. Ik tel er acht. Van matching komt niet veel terecht op deze manier.

Jammer maar helaas voor beide sites.

Advertentie

Eén reactie to “Wat is er geworden van Kangarooster en Sharkplaza?”

  1. Carrierescout lanceert unieke gebrekkige zoekmachine « Says:

    […] Ik vrees dat het met dit soort sites over een jaar niet veel beter gesteld zal zijn als voor Kangarooster en Sharkplaza, de lanceringen van de lente […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: