Speeddaten op ‘Romantique pour IAM’

Precies een week na Valentijn vonden de studenten Interactieve Media van de Hogeschool van Amsterdam het tijd voor een romantisch avondje speeddaten met topbedrijven uit de interactieve industrie. Zodoende zat ik gisteravond namens mijn werkgever even na zevenen ’s avonds aan een tafeltje in de Flamingohal in Artis voor het evenement ‘Romantique pour IAM‘ (hoe verzin je zo’n naam!). In ruim twee uur schoven 9 studenten aan voor een speeddate-sessie om een begeerde stageplek.

Wat mij betreft een geslaagde avond. De studenten hadden de organisatie goed voor mekaar, de sfeer was prima en de aankleding ook. Het niveau van de studenten beviel me ook wel. Toch begrijp ik iets niet. Slechts de helft van de studenten had een eigen site. Dat lijkt me toch wel een must voor een studie interactieve media. De beste leerschool is immers nog altijd de praktijk.

Of ik er inderdaad een geschikte stagiair aan overhoud is nog even afwachten. Wel had ik vanochtend van de meest enthousiaste student al een mailtje ontvangen. Dus interesse voor het stageproject is wel gewekt. Nu nog kijken of de aankomende generatie interactieve professionals in 10 weken een mooie nieuwe online tool uit de grond kan stampen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: