De beste baan vinden via een tagcloud

tagcloud.jpgDe meeste vacaturesites hanteren nog de oude vertrouwde zoekmachine om vacatures te vinden. Niet altijd even gebruiksvriendelijk en handig. Dat kunnen wij anders dacht men bij recruitment-bureau Newpeople. Zie daar, de meeste geschikte baan vind je via een mooie tagcloud.

Oke, ik snap ook wel dat dit wellicht voor NationaleVacaturebank.nl met meer dan 50.000 vacatures niet de meest geschikte navigatie- en zoekfunctie is, maar vacaturesites kunnen hieraan een goed voorbeeld nemen. Het web 1.0 tijdperk ligt al een poosje achter ons.

Advertentie

Eén reactie to “De beste baan vinden via een tagcloud”

  1. Page Rank » Blog Archive » De beste baan vinden via een tagcloud Says:

    […] JavierTC wrote an interesting post today onHere’s a quick excerptDe meeste vacaturesites hanteren nog de oude vertrouwde zoekmachine om vacatures te vinden. Niet altijd even gebruiksvriendelijk en handig. Dat kunnen wij anders dacht men bij recruitment-bureau Newpeople. Zie daar, de meeste geschikte baan vind je via een mooie tagcloud. Oke, ik snap ook wel dat dit wellicht voor NationaleVacaturebank.nl met meer dan 50.000 vacatures niet de meest geschikte navigatie- en zoekfunctie is, maar vacaturesites kunnen hieraan een goed voorbeeld nemen. Het web 1.0 tijdperk ligt al een poosje achter ons. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: