Lunch2.0, het zoveelste internetwerking event

Werk je in de internet-business? Dan moet je nu ook je gezicht gaan laten zien op de lunch2.0 sessies. Na opencoffee, IPAN-borrels, Twitter feestjes en weblogsmeetings het zoveelste incestieuze ‘kom lekker bij mekaar evenementje’ voor webvakkers. Over komen waaien uit de VS uiteraard, waar deze lunches al enkele jaren in Silicon Valley worden georganiseerd. Je ziet er altijd dezelfde mensen en ook altijd dezelfde mensen niet. Waarom hokt dat groepje van de interactieven toch altijd zo samen? Ik heb het nooit begrepen. Aan Emerce e.day heb ik wel genoeg.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: