Google logo opgebouwd in Lego

lego08.gifHet Google logo is vandaag opgebouwd uit Lego-stenen. Lego bestaat namelijk 50 jaar en Google heeft veel sympathie voor deze kleine bouwsteentjes uit Denemarken. Google oprichter Larry Page maakte in zijn studententijd ooit eens een inkjetprinter van Lego-stenen. Sergei Brin dacht erover een kerncentrale van Lego te bouwen. De eerste Google servers waren zelfs deels opgebouwd uit Legostenen. Kenners zien daar dat het om Duplo gaat, dus dat valt iets tegen.

Overigens werd het Google logo al eerder door gebruikers opgebouwd uit Legostenen, kijk hier en hier maar eens.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: