Beste jongeren van Hizb ut Tahrir

logo_hut01.jpgDat ik een broertje dood heb aan iedere vorm van godsdienst of geloof is genoegzaam bekend. Het lezen van godsdienstige lectuur is dan ook een van mijn grootste hobbies. Heerlijk. De onnozelheid en treurigheid druipen er namelijk vaak van af en dat leest nog lekkerder weg dan de gemiddelde seks-scene uit een boek van Saskia Noort. Fijn dus dat ik vandaag, bij thuiskomst na twee kerstdagen weggeweest te zijn, ook het stencilwerk van ‘de jongeren van Hizb ut Tahrir in Nederland’ in de brievenbus vond, waar heel Nederland inmiddels van op zijn kop staat. Ik propte het eerst nog klakkeloos in mijn plastic tasje met drie broodjes doner kebab. Maar begon tijdens het eten van het broodje toch maar eens te lezen.

Sympathieke actie hoor, daar niet van. Van ergens voor opkomen is nog nooit iemand slechter geworden tenslotte. Maar, beste jongeren van Hizb ut Tahrir, waarom is allemaal zo tergend slecht opgeschreven en waar kunnen sympathisanten zich melden en wanneer vinden de grote demonstraties plaats? En nog belangrijker, welk moois biedt de koran ons dan wel? Dat vermeld jullie pamfletje allemaal niet. Er staat niet eens een link in naar jullie website! Die moest ik er zelf bijzoeken. Pfff.

(kijk hier voor een ingescand exemplaar van het pamflet)

2 Reacties to “Beste jongeren van Hizb ut Tahrir”

  1. Jan Hamza Says:

    Interessante reactie.

  2. Cengizhan Says:

    Ik zag hier wat boeken in het engels. Misschien handig om een kijkje te nemen.

    http://islamleer.nl/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=79&Itemid=30

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: