Review: Les Belles Vues in Les Carroz – Boek dit appartement niet!

Let op mensen die via booking.com of andere sites in Les Carroz appartement Les Belles Vues willen boeken. Doe het niet. Deze eigenaar is onbetrouwbaar en kan zo maar kort voordat je zou afreizen de boeking annuleren zonder dat daar een alternatief of oplossing tegenover staat. Dat is ons namelijk recentelijk overkomen. En omdat je bij booking.com helaas geen review kan/mag schrijven van een verblijf waar je niet geweest bent, doe ik het maar op deze manier.

We boekten dit verblijf medio juni 2022 om er dan van 28 december t/m 2 januari 2023 te verblijven. Ook betaalden we uiteraard. Maar een week voor de afreis annuleerde de verhuurder de boeking. Gelukkig kregen we via booking.com het geld snel terug, maar een passend alternatief of een uitleg en excuus van de eigenaar kwam er nooit.

Gaat dus om appartement Les Belles Vues in Les Carroz. Eigenaar van dit appartement is ene Herve en die houdt zich niet aan afspraken. Op booking.com vind je het hier https://www.booking.com/hotel/fr/les-belles-vues.nl.html?aid=304142 Dus nogmaals: boek dit verblijf niet. Je bent niet zeker dat je er ook terecht kunt. Nul sterren voor dit verblijf.

Het complete adres, om zeker te zijn, is Les Belles Vues, 197 Route du Panoramic, 74300 Les Carroz d’Araches, Frankrijk.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: