Autosites genomineerd voor Website van het Jaar

websitevanhetjaar2013De genomineerden voor de jaarlijkse Website van het Jaar verkiezing zijn bekend. Van 16 september tot en met 25 oktober kan het Nederlandse publiek zijn stem uitbrengen op zijn favoriete websites. Er zijn dit jaar zo’n 250 websites genomineerd. De winnaars worden bekend gemaakt 14 november.

Het publiek kan in 20 categorieën zijn favoriet beoordelen op o.a. inhoud, navigatie en design. In elke categorie zijn twee prijzen te winnen: de Beste en de Populairste Website van het Jaar. De website met de hoogste score wordt Beste Website van het Jaar. De award voor Populairste Website gaat naar de website met de meeste stemmen. De overall winnaar is de website met de beste relatieve beoordeling en mag zich ‘Dé Website van het Jaar’ noemen.

De genomineerde sites in de categorie Automotive zijn:

Vorig jaar gingen de prijzen in de categorie Automotive naar Marktplaats, populairste website, en Volvo, beste website.

Advertentie

2 Reacties to “Autosites genomineerd voor Website van het Jaar”

  1. Zane Guerrero Says:

    Wat zijn volgens het Nederlandse publiek de beste en populairste websites van 2013? Het publiek kiest in 20 categorieën zijn favoriet, welke o.a. beoordeeld worden op inhoud, navigatie en ontwerp. In elke categorie zijn 2 prijzen te winnen: de Beste en de Populairste Website van het Jaar. De ‘Beste Website’ is de site met de hoogste score. De ‘Populairste Website’ is de site met de meeste stemmen. De overall winnaar is de website met de beste relatieve beoordeling en mag zich ‘Dé Website van het Jaar’ noemen.

  2. Automaker Says:

    Wat dacht je van http://www.automaker.nl? New kid on the block. Groeit razendsnel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: