Hoe de VW-commercial met de hond gemaakt werd

De Nederlandse Volkswagen tv-commercial met het hondje die een VW imiteert was wat mij betreft leuker dan de omstreden Volkswagen reclame die in Amerika tijdens de Super Bowl werd uitgezonden. Vooral het stukje fileparkeren is een hooogtepunt. Net als het afsluitende alarm-geblaf.

Nu kun je ook de ‘behind the scenes’ van deze commercial zien op Youtube. Het hondje blijkt Froger te heten. Want volgens de baas lijkt de hond op Natasja, die van Froger. Het nadoen van auto’s doet ‘ie echt. Fantastisch. (Of toch eigenlijk niet, zie update verderop).

Ook mooi hoe het baasje zich bemoeit met het maken van de opnames. En het baasje heeft natuurlijk helemaal gelijk wanneer hij in het gesprek met de Britse acteur zegt dat hij net zo goed die rol zelf had kunnen doen. LOL.

Update 14 februari: Met dank aan de reactie van Robertofzo hieronder ga je toch twijfelen aan de echtheid van de ‘behind the scenes’. Is het allemaal niet net iets te leuk en gevat? Net als de commercial zelf. Is de baas van de hond wel echt de baas of toch ook een acteur? Volgens iemand op Dutchcowboys.nl is het baasje van de hond acteur Steef Cuijpers. Die vermaledijde reclamemakers ook altijd.

Update 30 maart: Het hondje in de reclame is een Parson Russel Terrier.

Advertentie

7 Reacties to “Hoe de VW-commercial met de hond gemaakt werd”

 1. robertofzo Says:

  Leuke reclame,
  Alleen jammer dat deze behind the scenes (volgens mij) in scene is gezet 😉

 2. i-kloon Says:

  Hi, daar zou je best eens gelijk in kunnen hebben. En dat zou zeker jammer zijn. Ik ga de twijfel toevoegen aan het stukje. Thnx.

 3. Maryse Says:

  Hallo, zou iemand mij kunnen vertellen wat het ras is van het hondje in de commercial? Ik ben naar zoiets op zoek, maar ken het ras niet? Hoop dat iemand me kan helpen?

  Alvast dank…..

 4. Deb Says:

  Lijkt op een terrier.

 5. Deb Says:

  Lijkt me een Parson Russel Terrier

 6. Het hondje in de VW commercial is een Parson Russel Terrier | I-kloon Says:

  […] van deze site. De commercial is al sinds januari op de buis en Youtube te zien en ook de nep ‘making of’ is al meer dan 100.000 keer bekeken op […]

 7. Weer een ‘Making of’ van Volkswagen | I-kloon Says:

  […] Zoals we van Volkswagen gewend zijn is er ook een ‘Making of’ gemaakt van deze campagne. Dan krijg je een idee wat er bij het maken van een dergelijke campagne komt kijken. Of is deze making of net zo nep als een eerdere uit de koker van VW? […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: