Tover je auto om tot rijdende reclamezuil

advercarJe kent ze wel. Die Red Bull mini’s met een manshoog blikje van de zoete energie-drank op het dak gemonteerd. Rijdende reclamezuilen zijn het. En ook bussen worden regelmatig door adverteerders ingezet. In Amerika echter kunnen ook gewone burgers via de start-up AdverCar hun eigen auto inzetten voor reclame-doeleinden.

Dat kan in deze dure tijden een deel van de auto-kosten dekken. Deelnemers aan AdverCar kunnen honderd dollar verdienen door met een reclame-uiting in de buurt van de juiste doelgroep rond te rijden. In de VS rijden al 5.000 mensen rond met campagnes van AdverCar op hun auto. AdverCar haalde onlangs twee miljoen dollar aan investeringsgeld op om hun dienst verder uit te bouwen.

Nu autorijden in Nederland ook steeds duurder wordt lijkt dit een idee wat hier ook zou kunnen werken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: