Emerce Jobs is nu officieel

Na een beta-lancering waar nauwelijks ruchtbaarheid aan gegeven werd medio maart eerder dit jaar, is Emerce Jobs nu officieel gelanceerd. En daarmee dus uit beta. Naar eigen Emerce zeggen is dit de enige plek waar alle banen in online nu worden neergezet. Dat is natuurlijk een beetje overdreven maar goed.

Emerce Jobs wordt met vacatures gevuld vanuit NUwerk.nl van Sanoma. Daarmee hanteert de site dan ook hetzelfde business model. Voor een vaste prijs op basis van de omvang van het bedrijf kunnen werkgevers onbeperkt vacatures plaatsen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: