Betaalde jobboards trekken veel meer bezoek dan de gratis spelers

Hoewel de gratis vacaturesites er in geslaagd zijn om flinke aantallen vacatures op hun sites te krijgen lukt het ze nog niet om kwa traffic in de buurt te komen van de betaalde marktleiders Monsterboard.nl en Nationalevacaturebank.nl. Dat is althans op te maken uit de, natuurlijk uiterst onbetrouwbare, cijfers van Google Trends.

Advertentie

Eén reactie to “Betaalde jobboards trekken veel meer bezoek dan de gratis spelers”

  1. Michel Rijnders Says:

    Ook uit de uiterst onbetrouwbare cijfers van Alexa 🙂 Vacaturevolume waar de spelers allen om lijken te strijden is niet per definitie ook bezoekersvolume. En als je dan de grootste bent in vacatures en je hebt toch relatief weinig bezoek dan bied je natuurlijk niets voor niets 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: