Employer branding in een infographic

Op 3 november vindt de Employer Branding Experience 2011 plaats. Volgens de organisatie zelf: “Het leidende vakcongres over werkgeversmerken, recruitment en arbeidsmarktcommunicatie”. Nou dat belooft wat.

Als voorschotje op dit leidende vakcongres hieronder wat informatie over de ontwikkelingen met betrekking tot ‘employer branding’. Waarbij de informatie natuurlijk weer in een ‘vet moeilijke’ infographic gegoten is. Want een artikeltje schrijven is voor mietjes. Veel lees- en vooral kijkplezier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: