Inloggen voordat je vacatures kunt zoeken is niet gebruiksvriendelijk

Carrierescout.nl, Kangarooster, Sharkplaza, en nog vele anderen probeerden in de afgelopen jaren de traditionele vacaturesites van de troon te stoten. Ze zouden het anders gaan doen. Beter in de meeste gevallen. Allemaal faalden ze jammerlijk.

Ook Vacature-werkt.nl lijkt hetzelfde lot beschoren. Dan kun je jezelf nog de snelst groeiende vacaturesite noemen. Of een pagina volproppen met (waarschijnlijk fake) praktijkervaringen van werkzoekers en werkgevers. Dat maakt je nog niet succesvol. Ook het verwijzen naar de (naar eigen zeggen) zeer succesvolle internationale variant Search Jobs Abroad zegt natuurlijk niet veel.

Hilarisch is de door gebruikers geroemde gebruiksvriendelijkheid van de site. Om vacatures te zoeken moet je inloggen en om in te kunnen loggen moet je je eerst inschrijven. Hoe gebruiksvriendelijk is dat!

Lijkt mij dat Vacature-werkt.nl zich snel bij de Kangaroosters van deze wereld moet scharen. Dat is beter voor iedereen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: