Intermediair app: een update

Eind juli verscheen op de blog Recruiting Roundtable Nederland een bericht over de 16 populairste recruitment-apps voor de iPhone. In de top 100 van populairste zakelijke apps stonden maar liefst 10 vacature- en carriere-apps. Met op een mooie zevende plaats in deze top 100 de app van Intermediair.

Inmiddels zijn we twee weken verder en staat de Intermediair-app in die lijst zelfs op plek 5 en nadert daarmee de app van Indeed.com die de vierde plaats inneemt in dit overzicht. Een interessant lijstje om in de gaten te blijven houden.

Of het stijgen in deze lijst aan de verbeteringen ligt die medio juli in de app zijn doorgevoerd is moeilijk na te gaan. De Intermediair-app is ten opzichte van de allereerst versie die in april in de app-store verscheen op een aantal punten verbeterd. Voornaamste kritiek van gebruikers was dat de app traag was en dat vacatures niet konden worden opgeslagen. De belangrijkste verbeteringen zijn dan ook:

  • Vacatures kunnen worden opgeslagen, doorgemaild en gedeeld
  • Informatie over cv’s, sollicitatiebrieven ed. wordt in de app opgeslagen en is dus ook zonder internetverbinding te raadplegen

Zowel de app voor de iPhone als die voor Android hebben deze verbeteringen in zich. De weergave van vacatures in de app is bij sommige vacatures nog niet optimaal. Aan die verbetering wordt nog gewerkt. Inmiddels is de mobiele app van Intermediair door meer dan 10.000 mensen gedownload.

Ook via Twitter wijzen gebruikers elkaar op de app en de meerwaarde die de app heeft in het zoeken naar werk. Leuk om te lezen.


De app zelf uitproberen? Dat kan. Kijk op intermediair.nl/mobiel.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: