Toegang tot sociale netwerken belangrijker dan salaris

Werkgevers bieden vaker arbeidsvoorwaarden die passen bij ‘het nieuwe werken’, bleek uit het Intermediair Beste Werkgevers Onderzoek 2009. Nummer één, de Rabobank, laat er zelfs een nieuw kantoor voor bouwen.

Nu blijkt uit internationaal onderzoek dat toegang tot sociale netwerken heel belangrijk is voor werknemers. In het onderzoek bleek dat 21% van de ondervraagden een aangeboden baan zou weigeren als ze op de werkplek geen toegang zouden krijgen tot e-mail en sociale netwerksites.  Voor 80% zelfs is internettoegang zelfs belangrijker dan het te verdienen salaris. Het onderzoek werd gedaan onder 1.600 managers en werknemers in Amerika, Duitsland, Australie en Engeland.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: