Shake Your Job app verdwenen

De banen app van Shake Your Job is niet meer beschikbaar in de iPhone app store. Verdwenen, foetsie, verwijderd. Er is nog wel een website, maar daar geen woord over de verwijderde app. Vreemd is ook dat de directe link naar de app store op de Nederlandstalige pagina niet (meer), maar op de Engelstalige pagina wel beschikbaar is. Die link loopt uiteraard dood.

Onlangs bleek dat de app slecht gewaardeerd werd door gebruikers. Alleen de app van Deloitte scoorde nog slechter.  Of het een met het ander te maken is niet bekend.

Update 15.00 uur: Op de facebook-pagina van Shake Your Job staat het volgende: “currently replacing our ‘shake your job’ application within the Appstore, new link to the app will follow soon”. Oke, de app is dus slechts tijdelijk verdwenen. Maar waarom staat dat dan niet gewoon op de site?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: