Engelsman zet zijn CV op Google Maps

Via Gizmodo kwam ik op het spoor van Ed Hamilton, een copywriter uit Fulham in Engeland. Deze creatieveling heeft via de My Maps functionaliteit in Google Maps zijn cv online gezet. Een mooie toepassing van het koppelen van Google Maps en persoonlijke informatie. Zo is via Maps onder meer te zien waar en wat hij studeerde, al zat hij naar eigen zeggen meer in de pub dan in de collegebank. Ook etaleert hij zijn fascinatie voor Chileense geologie.

Heel origineel allemaal en in het kader van personal branding weer een mooie toevoeging die vast door best wat mensen zal worden nagevolgd. Voor vacaturesites natuurlijk een mooie mogelijkheid om dit te integreren in hun cv-databases.

Advertentie

Eén reactie to “Engelsman zet zijn CV op Google Maps”

  1. Michel Rijnders Says:

    Blijft mooie toepassing inderdaad. Hij werd alweer enige tijd geleden voor gegaan door hetzelfde principe binnen Google Earth: http://marketallica.wordpress.com/2007/03/05/the-first-resume-in-google-earth/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: