Bizarre vacaturesite van ‘lightcity’ Eindhoven

lightcityDe gemeente Eindhoven heeft een standaardsite op eindhoven.nl en daarmee ook een standaard werken bij site op www.werkenbij.eindhoven.nl. Lekker traditioneel. Maar traditioneel is natuurlijk geen kenmerk dat bij de technologie-stad past. Met Lightcity.nl heeft de lichtstad ook een dynamischer en moderner broertje actief. En daarop staan ook vacatures: http://dev.vacatures.lightcity.nl/. En daar is het goed misgegaan.

Mooi vanuit het oogpunt van art direction en design. Maar kwa gebruiksvriendelijkheid, duidelijkheid en bruikbaarheid een drama. Vorm en functie zijn hier niet samen gekomen. En het principe ‘keep it simple stupid’ is blijkbaar onbekend bij de makers. Laten we hopen dat de ‘dev’ in de url betekent dat een en ander nog in ontwikkeling is en dat er nog flink gewerkt zal worden aan gebruiksvriendelijke verbeteringen. Anders schiet Eindhoven hiermee wel erg zijn doel voorbij vrees ik.

Advertentie

Eén reactie to “Bizarre vacaturesite van ‘lightcity’ Eindhoven”

  1. Koen Roozen Says:

    Ik heb toch best een redelijke internetverbinding, maar de streaming lijkt niet heel goed te werken. Maar wat is het nou eigenlijk? Een vacaturesite? Een promotiesite? En wie zit erachter? En zit iemand werkelijk nog te wachten op een nieuwe vacaturesite?

    Daarbij werken de buttons ok nog niet. Heel onduidelijk allemaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: