Droombaan alert: werken vanuit huis voor Google??

Terwijl de economie crisisverschijnselen blijft vertonen en bedrijven vacaturestops blijven afkondigen is het Google die zich juist blijft manifesteren op de arbeidsmarkt. Naast de uitbreiding die Google in Europa zoekt richt Google zich in Amerika en Canada nu op de thuiswerkers is te lezen op Newjobwithgoogle.com:

Google has now opened it’s doors and will be hiring everyday people to work from the comfort of their own homes posting links. The way this works is Google will allow people to signup and receive a package which will contain all the step by step instructions to get setup from home. This will allow Google to hire talent in places like Canada that would otherwise be unreachable and compensate them based on results on a long term basis.

Wat een slechte affiliate grap! Check de links in het bericht maar eens. En het is nog niet eens 1 april.

Advertentie

Eén reactie to “Droombaan alert: werken vanuit huis voor Google??”

  1. Google onderneemt actie tegen thuiswerk fraude praktijken « I-kloon Says:

    […] sites als “Work with Google” schuilgaan, zo lees ik op het officiele Google blog. In een eerder bericht bestempelde ik het als een slechte affiliate grap. Het blijkt toch wat ernstiger te zijn. Volkomen […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: