Nieuwe vacaturesite: Twacatures.nl voegt weinig toe

Dat Twitter nog zeker niet het handigste wervingskanaal is voor vacatures daarvan is nog niet iedereen doordrongen. De makers van Twacatures.nl geloven in ieder geval in Twitter als vacaturemedium. Anders maak je zo’n site niet.

Maar echt iets nieuws doen ze niet, zo te zien. Er is een lijst van vacatures op een eigen site (twacatures.nl) en deze worden doorgeplaatst naar een twitterkanaal (@twacatures). Dat kanaal heeft op dit moment 51 volgers. Loopt nog niet echt storm. Kan ook eigenlijk niet. Er is geen onderscheidende waarde van wat de grote jobboards nu al doen.

Advertentie

2 Reacties to “Nieuwe vacaturesite: Twacatures.nl voegt weinig toe”

 1. E.J. Semeijn Says:

  Beste I-kloon,

  jammer dat jullie zo’n negatieve post over ons geschreven hebben. Helemaal omdat er duidelijk op de website vermeldt staat dat wij nog bezig zijn met het uitontwikkelen van diverse functionaliteiten en dat wij in de testfase zitten. Daarnaast hebben wij nog geen PR stappen ondernomen en kan er dus ook verwacht worden dat het nog geen storm loopt.

  Wij hopen dat jullie in de nabije toekomst een ander oordeel over ons zullen vellen.

  Namens Twacatures.nl,
  Evert Semeijn

 2. Twacatures lijkt morsdood te zijn « I-kloon Says:

  […] lijkt morsdood te zijn By i-kloon Een half jaar geleden schreef ik een berichtje over het nieuwe Twacatures.nl. Een vacaturessite op Twitter, soort van. Ik was niet enthousiast. Twitter zal zeker een nuttige […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: