Monsterboard en Stepstone de eerste? Dacht het niet

“Weet je nog die goede oude tijd? Die tijd dat internetrecruitment maar twee namen kende? Monsterboard.nl en Stepstone.nl hoefde zich toen nog geen zorgen te maken over social networking, bloggers en 10.000 vacature verticals”, lees ik op recruitmentmatters.nl.

Huh? Monsterboard.nl en Stepstone.nl de eerste twee namen? Hier klopt helemaal niets van lijkt me. Hoe kom je erbij? In de goede oude tijd had je Monsterboard.nl en Jobnews.nl. En zo nog een handvol al aardig succesvolle vacaturesites voordat stepstone.nl de markt betrad. De dommigheid (los van de taalfout) van de bloggers op recruitmentmatters.nl blijft me verbazen. 😉

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: