Google Suggest nu ook in Nederlandse versie beschikbaar

Ruim een half jaar nadat Google zijn ‘suggest’ dienst beschikbaar maakte binnen de .com versie van de site is deze nuttige service nu ook beschikbaar op google.nl. Dat is natuurlijk hartstikke handig. Zeker voor grote bekende merken die goed scoren op voor hen belangrijke keywords. Google Suggest zal automatisch meer verkeer gaan sturen naar deze populaire zoektreffers. Sites die het meer van de long tail in zoekgedrag moeten hebben zullen waarschijnlijk minder verkeer vanuit Google krijgen.
google_suggest

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: