Ininterim.nl verandert in sociaal netwerksite

Medio november 2007 werd Ininterim.nl gelanceerd als marktplaats voor lucratieve opdrachten voor interimmers. Anderhalf jaar later heeft de site een complete gedaanteverwisseling ondergaan. Ininterim.nl is een sociaal netwerk voor interimmers geworden, zoals bijvoorbeeld HRbase.nl dat is voor HR-professionals. Via de nieuwe site kunnen interimmers, opdrachtgevers en interimbureaus direct met elkaar in contact komen. Via het netwerk kunnen interimmers daarnaast kennis delen, vragen stellen en interimnieuws en evenementen plaatsen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: