Nieuwe verbeterde versie van Companyrating.nl online

companyCompanyrating.nl is vernieuwd en toont nu onder andere op de homepage het aantal toegevoegde bedrijven en reviews. In een kleine 4 maanden zijn op de site 1699 bedrijven toegevoegd en meer dan 6.000 reviews geplaatst. Dat is een aardig succes te noemen.

Ook de zoekfunctie naar bedrijven is flink verbeterd. Je kunt nu zelf op een van de zes criteria een lijst van bedrijven samenstellen binnen alle of een bepaalde branche. Dat maakt het vergelijken tussen bedrijven stukken gemakkelijker.

Advertentie

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: