Nieuwe vacaturesite voor ICT’ers en ook een voor leraren

Enigszins in stilte werd onlangs de volgende niche-vacaturesite gelanceerd: InICT.nl. En het moge duidelijk zijn, op inict.nl draait het alleen maar om vacatures. Zonder andere overbodige opsmuk brengt de site de vacatures van Computable, Automatiseringgids, Tweakers en nog wat kleinere IT-sites bij elkaar. Op dit moment worden er ruim 700 vacatures aangeboden.

Ook Volkskrantbanen mengt zich in de niche-vacaturesite-strijd met een eerste verdieping voor leraren. Al is een echte nieuwe site misschien een beetje een groot woord voor de huidige 43 onderwijsvacatures die via www.volkskrantbanen.nl/onderwijs vindbaar zijn.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: