Ik kan helemaal niks op wesb.nl

Als je de eerste vier letters van de woorden ‘werving en selectie bureau’ neemt, dan krijg je wesb. Wesb lijkt heel erg op wesp. Het klinkt bijna hetzelfde en verschilt maar een letter. Nou, dat is leuk. Dan maak je een vacature-site op de url wesb.nl en kies je een wesp als beeldmerk.

De site is al actief sinds 2007. Aangezien ik een bovengemiddelde interesse heb in vacaturesites heb ik maar even snel een profieltje aangemaakt. Ik ontvang een bevestigingsmail met de logingegevens. Maar dan … gebeurt er niks. Hop, uitloggen dan maar en opnieuw inloggen. Weer niks, ik krijg geen vacatures te zien, kan ook geen vacatures zoeken. Ik kan niks op wesb.nl. Waarom dan een login-account aanmaken? Dit is waardeloos. Snap ik het niet? Zijn die 140 enthousiastelingen op de wesb-hyves slimmer dan ik?

‘Join our Revelution’ roept wesb.nl. Welke revolutie? Die van de non-functionaliteit?

Advertentie

Eén reactie to “Ik kan helemaal niks op wesb.nl”

  1. Michel Rijnders Says:

    Wesb is ook geen vacaturesite, maar zoals je zelf ook zegt een werving en selectiebureau. Nadat jij je CV hebt ge-upload nemen ze contact met je op (binnen twee dagen zeggen ze). Dat ze dat overigens duidelijker mogen maken is een feit, want nu heb je het idee dat er iets misgaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: