R.I.P. Kangarooster

Ruim een jaar na lancering is vacaturesite Kangarooster (LET OP: klikken op de link leidt tot een error-page) niet meer. De site die met een unieke benadering (matching van cv’s en banen) zou komen is nooit wat geworden. De makers hadden echter grote ambities.

“De komende maanden gebruiken we om het aantal vacatures op Kangarooster snel te laten groeien. Daarvoor bieden we bedrijven de kans om gedurende drie maanden vacatures gratis te plaatsen. Tegelijkertijd gaan we natuurlijk hard aan de slag om kandidaten naar Kangarooster te laten komen”, riep men in maart 2007.

Groei van vacatures en kandidaten naar de site. Het is er nimmer van gekomen. Meer dan 5 banen stonden er nooit op volgens mij.

Vreemd genoeg is het weblog van de site nog wel live, al stamt het laatste bericht van juni 2007. Triest.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: