Nederlanders pruimen Firefox niet

Schokkend nieuws. Waar in de rest van de wereld het aandeel van Firefox onder de internetters groeit, daar daalt het in Nederland! WTF? Zijn we hier in NL helemaal gek geworden. Firefox is op alle denkbare terreinen (oa. interface, gebruik en veiligheid) beter dan Internet Explorer. Wij zijn het lelijke eendje van Europa kwa browser-gebruik en bezetten een trieste laatste plaats in het Europese marktaandelen overzicht van Firefox. 😦

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: