Januari is banenmaand

In de maand januari scoren vacaturesites traditiegetrouw de beste maand van het jaar. Zal wel iets met voornemens en donkere lange dagen te maken hebben. Omdat het vaak toch niet helemaal ideaal is om alle banensites af te struinen is er nu Banen.nl. Via de Google Maps interface zoek je naar alle banen die worden aangeboden door de grote banensites van VNU, namelijk NationaleVacaturebank.nl, intermediair.nl en Computable. Da’s handig!

Op dit moment biedt de site 55.220 vacatures en is daarmee direct een van de grootste banensites van het land.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: