Nieuwe zoekmachine voor marketeers: Marketingdirectory.nl

mkdirec.jpgDe nieuwe sites schieten als paddestoelen de grond uit. Nu is het de beurt aan Marketingdirectory.nl. Zelf zegt het de online gids te zijn voor marketing en communicatie. Hiermee lijkt het een directe concurrent voor Adformatie’s bureaubijlage te zijn. En dat is natuurlijk goed. Dat dikke pak papier om je monitor op te zetten is natuurlijk niet meer van deze tijd.

Enige finetuning op Marketingdirectory.nl is nog wel gewenst. Mocht je als marketeer op zoek zijn naar een bureau voor je webstatistieken of vooruit, voor je webanalytics? Dan ben je bij Marketingdirectory.nl niet aan het juiste adres. Beide zoektermen leveren geen treffers op. Ook staan er her en der nog wat dubbelingen in de database. Check deze zoektreffer: communicatie en pr. Leuk voor Breeduit, minder voor mij als gebruiker.

Maar goed, overall vind ik dit zeker een aanwinst voor marketeers en communicatieprofs. De zoekmachine werkt snel. Levert over het algemeen goede treffers. De verfijnopties zijn ook oke. Gemiste kans op dit moment is het volledig ontbreken van interactie met de gebruiker. In die zin is het een traditionele benadering die marketingdirectory.nl hanteert. Het lijkt mij wel aardig hoor om recensies te schrijven over bureau’s waar ik mee samengewerkt heb. Of ze op zijn minst te kunnen waarderen.

Update 17.45 uur: Blijkbaar is mijn post gelezen door de makers van marketingdirectory.nl. De driedubbele vermelding van Breeduit is inmiddels gecorrigeerd. Scherp!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: