1 advertentie, 50 accountmanagers

Bedrijven zoekmachine ilocal.nl timmert aardig aan de weg. Naast de publiekscampagne ‘Act local, find local’, stond er afgelopen zaterdag een advertentie in Het Parool waarin ilocal.nl zoekt naar niet minder dan 50 account managers. 50? Een snelle check bij ilocal.nl leert dat het inderdaad gaat om 50 nieuwe mensen.

Ook beginnen gebruikers zelf met de ilocal-mutsen filmpjes op Youtube te zetten. Dat is wat je wil als merk. Dat is denk ik ook waar het ilocal.nl vanaf het begin om te doen is geweest. Iets creeren. Of dit filmpje dan het resultaat is waar je als merk blij mee bent is nog maar de vraag?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: