Nieuwe site voor grootverdieners in Engeland

TheLadders.com, een Amerikaanse jobboard met vacatures waarmee je meer dan 100.000 dollar verdient, heeft de oversteek naar Engeland gemaakt op TheLadders.co.uk. Bij de Britse versie gaat het om banen waarmee je meer dan 50.000,- pond verdient. Opmerkelijk dat beide sites op hetzelfde niveau in euro’s zitten, namelijk 69.000 euro.

De Amerikanen lijken ook de oversteek naar ons kikkerlandje te willen wagen aangezien ze TheLadders.nl al hebben geregistreerd. Behoor je met meer dan 69.000 euro per jaar echt al tot de grootverdieners?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: