Documenten bewijzen het, Apple’s ‘Project Titan’ is een feit

Het gerucht doet al een poos de ronde, ook Apple werkt aan een zelfrijdende auto. De codenaam voor dit ultrageheime project is ‘Project Titan’. Recent doken er documenten op die het gerucht bevestigen. De Guardian schreef er vorige week over onder de kop ‘Documents confirm Apple is building self-driving car’.

Dus naast de traditionele autobouwers en vreemde eend in de bijt Google, gaat ook Apple zich mengen in de strijd om de zelfrijdende auto. Het is wachten op de eerste autofabrikant die een telefoon op de markt brengt. O nee, die is er al. Of beter, was er al. In 2007 presenteerde ons eigen Spyker al eens de Spyker Mobile. Dat belooft wat.

Dan nog een ding over die iCar van Apple. Laten we hopen dat het geen rijdende muis wordt zoals de conceptschetsen die nu op internet te vinden zijn laten zien.

iCar

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: