Inhaker van Bovag: Oranje Booovag

oranje_booovagOok Bovag, brancheorganisatie voor mobiliteit, is gestart met een oranje-inhaker: Oranje Booovag, Oranje Booovag! Koop je tussen 22 en 30 april een oranje auto via de site oranjebovag.nl dan maak je kans op een koninklijk servicepakket ter waarde van €3.000,-.

Op oranjebovag.nl staan dus alleen maar oranje auto’s. Autobedrijven kunnen die er zelf op plaatsen. Daarnaast wordt er geput uit de voorraad auto’s van Autotrader.nl en AutoTrack.nl. Leuke actie. Alleen is het ontbreken van een zoekfunctie wel een beperking.

Op zoek naar de oranje auto van je dromen moet je pagina voor pagina doorbladeren.  Daarmee krijg je wel een aardig idee welke auto’s er wel en welke niet in oranje beschikbaar zijn. Veel bestelwagens en ook heel wat Fiats. Maar slechts een enkele Volvo en vooralsnog geen Mercedessen.

Altijd al in een oranje Toyota GT86 willen rijden? Koop ‘m dan nu via oranjebovag.nl. 😉

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: