Linkedin-upload weer terug op Intermediair.nl

De lancering van de nieuwe site van Nationalevacaturebank.nl vorige week zaterdag was ook voor Intermediair.nl goed nieuws. Want voor Intermediair.nl betekende dat de terugkeer van de Linkedin-import bij het plaatsen van je cv.

Een functionaliteit die de site in juni 2008 als een van de eerste vacaturesites introduceerde. Echter, met de San Diego lancering van vorig jaar verdween de functie om onbegrijpelijke redenen. Om nu, na tien maanden, dus weer terug te keren. En dat is heel fijn voor gebruikers.

Update 5 maart 2012: blijkbaar is de Linkedin-update al wat langer terug van weggeweest, begrijp ik van iemand van Intermediair.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: