De keerzijde van een gratis vacaturesite?

Er schijnt iets goed mis te zijn gegaan bij Jobbird.com. Via twitter sijpelen berichten door dat er vanuit Jobbird mails naar klanten zijn verstuurd met de complete klantenlijst in de cc. Oeps! Is dit de keerzijde van een gratis vacaturesite?

 

Advertentie

3 Reacties to “De keerzijde van een gratis vacaturesite?”

  1. Jobbird lekt alle e-mail adressen van klanten - Recruitment volgens Michel Rijnders Says:

    […] van Jobbird schaamt zich al hard genoeg, maar Jobbird blijkt een klassieke fout te hebben gemaakt: alle e-mailadressen van klanten zijn in een e-mail in het cc: veld gezet waardoor elke klant de e-mailadressen van alle andere klanten in bezit heeft. Onder die klanten […]

  2. Jan Says:

    Kan iemand mij die lijst sturen… 😉

  3. Jobbird lekt e-mail adressen van klanten | | Michel RijndersMichel Rijnders Says:

    […] schaamt zich al hard genoeg, maar Jobbird blijkt een klassieke fout te hebben gemaakt: veel  e-mailadressen van klanten zijn in een e-mail in het cc: veld gezet waardoor klanten de e-mailadressen van andere klanten in bezit heeft. Onder die klanten bevinden […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: