Jobbird is live met twee (2!) vacatures

Het is zover. De langverwachte livergang van de nieuwe vacaturesite Jobbird.com is een feit. In beta-versie overigens. De site zou aanvankelijk al voor de zomervakantie live gaan. Dat werd uitgesteld naar eind augustus. Ook die deadline werd niet gehaald.

Maar …? Wat zien we daar? Er staan maar 2 vacatures op. Dat kan niet waar zijn? Een vacaturesite lanceren met twee vacatures? Daar ben je als werkzoeker snel uitgezocht. Dit is voor de nieuwe site niet echt een vliegende start te noemen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: