Emerce: Alleen aanwezig zijn op social media is niet genoeg

‘Volg ons op Twitter’. ‘Word lid van onze Hyves’. Of ‘Meld je aan als vriend op Facebook’. Het belang van sociale netwerken wordt door bedrijven allang ingezien en er wordt (fors) geïnvesteerd in aanwezigheid.

Maar leveren die investeringen ook echt wat op? Of zijn bedrijven soms iets te gretig ingestapt? Al dan niet enthousiast gemaakt door (te) dure advies- en communicatiebureaus. Daar lijkt het af en toe wel op.

Lees de complete column op Emerce >>

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: