Is Vacaturecompas.nl eigenlijk Jobbird.com?

Op 15 juli staat de lancering van Vacaturecompas.nl gepland. De nieuwe (en lang verwachte) vacaturesite van de oprichter van NationaleVacaturebank.nl Jan-Peter Cruiming. Maar op Linkedin staat Cruiming nu ook vermeld als founder van Jobbird.com. En op Jobbird.com staat een screenshot van een nieuwe vacaturesite.

Een vacaturesite met grote ambities. Want naast ‘gewone’ vacatures, die door werkgevers gratis geplaatst mogen worden, gaat de site ook bijbanen, stages, uitzendbanen en freelance opdrachten ontsluiten. Daarnaast wil jobbird.com ook internationaal actief worden, getuige de links onderin de pagina naar vacatures in het buitenland.

Er is ook al een twitter-kanaal actief: http://twitter.com/#!/JobbirdNL

Lijkt er dus op dat dit de nieuwe vacaturesite van Cruiming is of wordt. Is Vacaturecompas.nl dus eigenlijk Jobbird.com?

Update maandag 11 juli: Even gecheckt bij Cruiming zelf of Jobbird inderdaad zijn nieuwe vacaturesite is. Het is zo. Vacaturecompas was de werknaam.

Update vrijdag 15 juli: Jobbird is nog niet live. Het duurt zeker nog tot eind augustus voordat we de site live zullen zien. 😦

Advertentie

Eén reactie to “Is Vacaturecompas.nl eigenlijk Jobbird.com?”

  1. VacatureCompas = Jobbird | Algemene vacaturesite | Recruitment Matters - Alles over online recruitment Says:

    […] blijkt die naam al zichtbaar te zijn in het LinkedIn profiel van Cruiming. Een nieuwsfeitje dat zeer alert is opgepikt door I-kloon die hiermee de primeur heeft de werkelijke naam van Vacaturecompas aan de buitenwereld te […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: