Linkedin app nu ook voor Android

Het heeft even geduurd maar het is zover. Linkedin heeft een officiele Android app beschikbaar gemaakt in de Android Market. De beta-versie was al sinds eind 2010 beschikbaar maar veel gebruikers gebruikten ook nog bij gebrek aan beter niet-officiele Linkedin apps als bijvoorbeeld Droidin. Nu kan iedereen dus overstappen naar de eerste officiele versie.

Connecties, uitnodigingen, berichten en updates zijn allemaal in de app beschikbaar. Een homescreen waarop dit allemaal met inhoud bij elkaar komt ontbreekt. Ook de jobs-sectie ontbreekt. Dat is jammer. Evenals de mogelijkheid om de app op de sd-card te installeren. Hopelijk brengt een volgende versie van de app hierin op korte termijn verandering.

Mocht je zelf goede ideeen hebben voor de verdere ontwikkeling van de app dan kun je terecht in de speciale Linkedin Android groep.

Dat de app een succes is blijkt uit de download-stats. Inmiddels gaat het aantal downloads van de app richting de half miljoen. En dat binnen een week na de lancering.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: