Profilebook.com: een Interactief Me Magazine

Je cv staat op Linkedin, je hobby’s en sociale online leven op Facebook. Dat is toch wel genoeg? Niet volgens de makers van Profilebook.com, een site die een combinatie van beiden lijkt te zijn. En nog van Hollandse makelij ook.

Zelf zegt profilebook op de homepage:

Profilebook brengt in beeld wie jij bent en wat je te bieden hebt. Als individu, team of afdeling. In een mooi vormgegeven online magazine. Het CV of bedrijfsprofiel wordt gecombineerd met een interactieve cover met rijke content zoals film, powerpoint, audio en beeld.

Een Interactief Me Magazine noemen ze het zelf. Waarmee je het makkelijk maakt om jezelf professioneel, interactief en stijlvol te presenteren. Een Interactief Me Magazine? Oei, dat klinkt wel heel erg Sanoma vrouwenbladerig. Daarmee niks voor mij. Ik wacht nog even met het aanmaken van een profiel. Voorlopig wel genoeg aan Linkedin en Facebook.

Advertentie

3 Reacties to “Profilebook.com: een Interactief Me Magazine”

 1. Marnix Says:

  ‘onmnisbaar slim’?

 2. i-kloon Says:

  Ja! 🙂

  En ook ‘omnisbaar slim’

  http://www.asufishaq.com/print/ProfileBook

 3. linda Says:

  maar geen geluiden gehoord van andere gebruikers?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: