Nu betaalde bedrijfsprofielen op Glassdoor.com

Glassdoor, de Amerikaanse werkgeversvergelijkingssite, is gestart met het aanbieden van betaalde bedrijfsprofielen aan werkgevers, meldt Ere.net. Voor werkgevers tot 5.ooo man personeel gaat een vermelding op de site 495 dollar per maand kosten. De grotere bedrijven moeten rond de 795 dollar per maand gaan ophoesten.

Jammer dat Glassdoor zich tot dit moment tot Amerika beperkt. Nederlandse bedrijven kunnen tegen betaling bedrijsprofielen kopen op Hyves (prijs 10.000,- per jaar) en in de Company Guide van Intermediair (prijs 4.999,- per jaar).

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: