Radio538 begint eigen vacaturesite

Radio538 is een vacaturesite begonnen: 538baan.nl. Hierop vacatures plaatsen is blijkbaar gratis. Dit staat er op de homepage:

Personeel nodig? Naar het leukste radiostation luisteren natuurlijk ook de leukste mensen. Plaats daarom nu je vacature op 538baan.nl. Dit is de nieuwe gratis mogelijkheid om je vacature onder de aandacht te brengen van miljoenen 538 luisteraars.

Het laatste zinnetje is interessant. Hieruit zou je kunnen opmaken dat het plaatsen van een vacature leidt tot exposure op radio. Hoe ze dat precies gaan doen wordt niet duidelijk.

Verder valt op dat ze in de presentatie van de vacatures aan werkzoekers tonen hoe vaak er op een vacature is gesolliciteerd. Dat is een functionaliteit die je nog nauwelijks ziet op vacaturesites. Of je er iets aan hebt is overigens nog maar de vraag? Zowel voor de werkzoekers als voor een werkgever. Het ziet er in ieder geval zo uit:

Een interessante move van Radio538. Het is een slechte 1 april grap dacht ik eerst. Maar het is natuurlijk allang geen 1 april meer. Waarom begin je als radiostation een vacaturesite? Wat zullen adverteerders als Monsterboard.nl en NationaleVacaturebank.nl gaan doen? Traditiegetrouw adverteren zij bij Radio538. Zullen ze daarmee doorgaan nu Radio538 een concurrent is geworden die gratis vacatureplaatsingen in de markt zet?

Advertentie

2 Reacties to “Radio538 begint eigen vacaturesite”

  1. 538baan.nl is eenmalige actie rondom dag van de arbeid « I-kloon Says:

    […] I-kloon « Radio538 begint eigen vacaturesite […]

  2. EsterAC van Eenenaam Says:

    Non profit mensen dingen leren.
    HARD OPZOEK naar mijn plaats in de muziek wereld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: