Nauwelijks nog recruitment inzendingen bij Spin Awards

Vorig jaar telde ik maar liefst 14 recruitment gerelateerde inzendingen voor de Spin Awards verkiezing voor 2008. Inmiddels zijn de inzendingen voor de Spin Awards 2009 bekend. En daar is een aardverschuiving zichtbaar met betrekking tot het aantal recruitment gerelateerde inzendingen. Voor dit jaar tel ik slechts drie recruitment inzendingen. Een daling van maar liefst 80% ten opzichte van het aantal inzendingen vorig jaar. De economische recessie laat zijn sporen na. Ook in online creatief opzicht.

De drie recruitment inzendingen voor de Spin Awards 2009 zijn:

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: