Vind de juiste HR dienstverlener op HRdirectory.nl

hrdirectoryOp zoek naar de juiste HR-dienstverlener? Dan kun je natuurlijk gewoon ff googelen. Of … je gaat vanaf vandaag naar HRdirectory.nl. De derde directory-site die is gelanceerd door VNU Media. Na marketingdirectory.nl, inmiddels verkocht aan Adformatie, en ITdirectory.nl.

Op HRdirectory.nl vind je vooralsnog slechts een overzicht van bedrijven die actief zijn in de werving & selectie. Maar op termijn zullen ook opleiders (medio december) en andere HR dienstverleners (maart 2010) worden toegevoegd.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: