Nieuwe carrièresite voor hoogopgeleiden in zorgsector

<copy paste persbericht>VKbanen introduceert een nieuwe site voor hoogopgeleiden in de zorg. Deze site, vkbanen.nl/zorg, biedt een vacaturezoekmachine met specifieke zorgcriteria, informatie over zorginstellingen, actualiteiten en loopbaantips. Met deze site komt VKbanen tegemoet aan de vraag naar meer gerichte en op specifieke sectoren toegespitste informatie. De site is onderdeel van een bredere aanpak waarbij VKbanen zich richt op het vergroten van selectief bereik in specifieke vakgebieden. Eerder maakte VKbanen al een vergelijkbare site, geheel gericht op het onderwijs. </copy paste persbericht>

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: