Trumpasaurus houdt Nederland aan het werk

trumpasaurusTrumpasaurus leeft! Vandaag stond het monster als gastheer op de stoep van Hotel Krasnapolsky in Amsterdam voor de Keep Holland Working Tour van Monsterboard. Uiteraard even een kijkje gaan nemen. En kudos voor Monsterboard. Het was leuk en goed opgezet.

De kleinschaligheid zorgde voor evenredige aandacht voor elke werkgever en dankzij de kleine ruimte leek het aardig druk. Veel verhalen van ontslagen mensen gehoord. Dat is toch minder in deze tijd. 😦

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: